Løsninger

Infospot AS tilbyr kundetilpassede infosystemer for visning av eget innhold eller reklametilpassede løsninger. Alt leveres som skreddersøm etter kundenes behov og ønsker. Moderne sky-teknologi forenkler våre kunders hverdag.

Trygghet

Med 30 års IT erfaring fra teknisk drift, kurs, rådgivning og tekniske løsninger, kan vi garantere trygghet for våre kunder. Vi leverer utstyr i toppklassen i tett samarbeid med solide og anerkjente system og utstyrsleverandører.

 

Papirfly

Bruker du et reklamebyrå eller spesialister in-house til å utvikle og lage markedsmateriell? Med Papirfly produserer du selv, med nøyaktig samme kvalitet, ved å bruke intelligente maler. Dette er en smart måte å administrere og levere merkvarebasert kommunikasjon. Det er enkelt og lønnsomt. Med bare en times opplæring kan enhver lage feilfritt multikanal kampanjemateriell på en brøkdel av tiden. Sammen finner vi de rette modulene for dere.

Papirfly

Infoskjermer

Med lang erfaring innenfor digital signage tilbyr vi robuste og stabile løsninger tilpasset kundens behov eller ønsker. Å finne tid til å oppdatere nettside, skjermer, sosiale media ol. er en utfordring for de fleste. I våre løsninger kan du publisere din informasjon ut til flere media kanaler samtidig.   

Digital Signage›

Nyheter

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss klikke på kontakt og registre din mail adresse. For øvrige nyheter Klikk på nyheter nedenfor.

Nyheter ›