Løsninger

Infospot AS tilbyr kundetilpassede infosystemer for visning av eget innhold eller reklametilpassede løsninger. Alt leveres som skreddersøm etter kundenes behov og ønsker. Moderne sky-teknologi forenkler våre kunders hverdag.

Trygghet

Med 30 års IT erfaring fra teknisk drift, kurs, rådgivning og tekniske løsninger, kan vi garantere trygghet for våre kunder. Vi leverer utstyr i toppklassen i tett samarbeid med solide og anerkjente system og utstyrsleverandører.

 

Mobil - WEB APP

QCARD fungerer likt på web, e-post og smartmobil. På mobil/ nettbrett/ e-post ser det ut som en app, det fungerer som en app, men det er en web-app. Med de mange fordeler det innebærer. Særlig når det gjelder kostnader, sikkerhet og fleksibilitet.

Mobil WEB APP

Infoskjermer

Med lang erfaring innenfor digital signage tilbyr vi robuste og stabile løsninger tilpasset kundens behov eller ønsker. Å finne tid til å oppdatere nettside, skjermer, sosiale media ol. er en utfordring for de fleste. I våre løsninger kan du publisere din informasjon ut til flere media kanaler samtidig.   

Digital Signage›

Nyheter

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss klikke på kontakt og registre din mail adresse. For øvrige nyheter Klikk på nyheter nedenfor.

Nyheter ›