Papirfly

Med Papirfly har du selv kontrollen – du produserer egne kampanjer og annet markedsmateriell med nøyaktig den samme kvaliteten, utrolig raskt og til en brøkdel av prisen.

Merkebyggingen blir mer enhetlig og konsistent. Avdelinger rundt om finner ikke på sine egne greier, i og med at maler og verktøy er lagret sentralt og gjør kommunikasjon og samarbeid enkelt for og mellom avdelinger.

Papirfly er så enkelt å bruke at du etter en times opplæring er i stand til å endre måten du presenterer merkevaren din på for alltid. - Ta kontakt for en demonstrasjon !!!.

Skreddersydde løsninger.jpg

Skreddersydde løsninger

Enkelte ganger trenger kunden noe ekstra. Da designer og leverer vi med glede en skreddersydd løsning som kommer behovene dine i møte. Markedsføring er en kamp om publikums oppmerksomhet. Derfor videreutvikler vi hele tiden teknologien vår. Vårt mål er å sikre at du alltid ligger et skritt foran

Brand portal.jpg

Brand Portal

En kundefavoritt! Merkevareportalen inneholder alle de viktige modulene du trenger for å få full kontroll over markedsføring, tid og budsjett – inkludert print, nettbannere og DAM.

Digital_Signage.jpg

Digital Signage

Lag, oppdater, publiser og rediger innholdet enkelt på en hvilken som helst nett-tilknyttet monitor verden over.

 
Nettbanner.jpg

Nettbanner

Lag og publiser proffe HTML5-bannere i ulike størrelser, velg grafikk og effekter – alt med enkle klikk.

 
DAM.jpg

DAM

Et nettbasert mediearkiv, perfekt for å lagre alle de digitale virkemidlene dine og gjøre det enkelt å dele dem både lokalt og rundt om i verden.

Trykksaker.jpg

Trykksaker

Lag lekkert materiell klart til trykking – annonser, brosjyrer, løpesedler, plakater og visittkort, alt uten hjelp fra byrået.

Sosiale_media.jpg

Sosiale Media

Det er viktig å være synlig i sosiale medier. Papirfly gjør det utrolig enkelt å lage og eksportere annonser direkte til profilsidene dine. Så lett som det går an!

 
HTML.jpg

HTML e-post

Ideell for å lage og distribuere e-post til målgruppen din – identitetsbærende og med mulighet for å legge inn linker til nettsider og dokumenter. Inkluderer også sporingsanalyse.

 
CMS.jpg

CMS

Lag og rediger innholdet på din egen nettside, mikroside, ekstranett, intranett, landingsside osv. Uten at det kreves spesielle IT-kunnskaper!